Om mig

Min situation är egentligen inte så ovanlig skulle jag tro. Jag har ett väldigt krävande jobb och har successivt anpasssat mitt liv efter det. Konkret innebär detta lite sömn, en del snabbmat och vissa rätt stressfulla moment. Jag har precis fyllt 33 och känner att det dags att förändra min situation. Det handlar inte om att jag vill tappa en massa kilon eller att jag vill springa triathlon.
För mig handlar det om att må bra och skapa en livstil med en mer hälsosam inramning. Under de kommande tre månaderna så kommer jag gå igenom ett program som är utformat för mig för att jag ska just ska uppnå detta mål.

Progammet är skapat av Usama Aziz som har en bakgrund som elitidrottare och OS-atlet. Usama har sedan tidigare tränat mig en dag i veckan och har på så sätt fått en känsla för vad jag behöver göra för att hitta ett nytt sätt att vara i min vardag. Programmet innefattar både kost, träning och en allmän livshållning.

I skrivande stund är jag väldigt motiverad och kommer göra mitt yttersta för se till att jag når mitt mål. En ny sundare och mer hälsosam livsstil som tar mig bort från stressen och ger mig en möjlighet att sätta gränser gällande mitt arbete. Varje dag kommer jag skriva om vad jag äter, tränar och tänker kring min strävan att nå mitt mål.

Lämna en kommentar