Fjärde dagen

07.50 Lyckades försova mig igen efter en natt med dålig sömn. Tog mitt PH-test som dessvärre bara visade 5,9. En tanke kring det relativt påvra resultatet var att jag kände att jag var påväg att få en förkylning. Gjorde en blandning av ghee-smör, en pressad citron, två matskedar björkaska och vatten. Åt egentligen ingen ordentligt frukost utan var tvungen att sätta mig och köra upp till Falun på ett möte.

12.00 Framme i Falun och där jag började med att äta en god lunch tillsammans med grabbarna på Netional. Dagen till ära serverades det ärtsoppa med pankakor med en tillhörande salladsbuffé. Tog en rejäl tallrik med sallad för att få i mig basisk föda.
Drack en kopp kaffe på maten uppe på Netionals kontor.

18.00 Satte mig i bilen och körde hemåt. På vägen stannade jag på en vägkrog där jag åt en hamburgare. Valde att byta pommes fritten mot en sallad. När väl hamburgaren kom så drog jag lite på mungiporna. Salladen bestod av kokta grönsaker. De var ok men på gränsen till sönderkokta.

21.00 Hema i Stockholm igen och åkte direkt till vår nya lägenhet som vi hade fått nycklarna till tidigare på morgonen. Det blev inte så mycket mer mat den dagen. Hmm. Woops. Sorry U.

Sammanfattaning: Under dagen tilltog min förkylning gradvis. Inte allför kul men det var väl oundvikligt med tanke på att många andra på kontoret och runt omkring mig är förkylda. Lyckades inte 100-procentigt med varken kosten eller träningen. Skulle ha Yogat och gått som alla andra dagar. Inser att jag måste ha en metod för att kunna hantera detta när jag är på resande fot.

Ett svar to “Fjärde dagen”

  1. Gillade tanken med att byta pommes mot sallad. Nästa steg är att inte äta locket på burgaren

Lämna en kommentar